نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi
پمپ سانتریفیوژ چند مرحله ای (طبقاتی)

آشنایی با پمپ چند مرحله ای :

پمپ های چند مرحله ای از متداول ترین نوع پمپ ها می باشند.این پمپ ها فشار قابل توجهی را ایجاد می کنند و قابلیت  این را دارند که آب و سیال را تا ارتفاع زیادی پمپاژ می کنند. پمپ های چند مرحله ای را ب توجه به شرایط و ارتفاع به صورت دو یا چند مرحله ای طراحی می کنند. به طوری که هر مرحله را می‌توان یک پمپ تک مرحله‌ای فرض کر...

آشنایی با پمپ چند مرحله ای :

پمپ های چند مرحله ای از متداول ترین نوع پمپ ها می باشند.این پمپ ها فشار قابل توجهی را ایجاد می کنند و قابلیت  این را دارند که آب و سیال را تا ارتفاع زیادی پمپاژ می کنند. پمپ های چند مرحله ای را ب توجه به شرایط و ارتفاع به صورت دو یا چند مرحله ای طراحی می کنند. به طوری که هر مرحله را می‌توان یک پمپ تک مرحله‌ای فرض کرد. البته در این حالت، همه پروانه‌ها به یک محور واحد متصل بوده و داخل یک بدنه قرار می‌گیرند.

در پمپ‌های چندمرحله‌ای، یک بالانس پیستون وجود دارد. این بالانس برای جبران نیروهای تراستی یا محوری شفت، یا محور پمپ، کاربرد دارد.

ساختار پمپ چند مرحله‌ای :

در پمپ چند مرحله‌ای که دارای بالانس بیستون است، فشار در طرفبیرون بالانس پیستون به اندازه‌ی فشار ورودی است. این فشاره از طریق اجازه نشتی در امتداد بالانس پیستون از طرف لوله تعادل به طرف ورودی پمپ حفظ می‌شد. این نوع پمپ‌ها در انتهای محور خود دارای نشت‌بند می‌باشند.

در این گونه پمپ‌ها، لوله تعادل وجود دارد که وظیفه‌ی آن نگهداری فشار دو طرف نشت‌بندها برابر با فشار ورودی پمپ می‌باشد. بنابراین، تا وقتی که فشار روغن نشت‌بند از فشار ورودی پمپ بیشتر باشد نشتی نشت‌بند سبب نشت روغن به داخل پمپ می‌شود. ولی نشت مایع پمپ به سیستم روغن نشت‌بند اتفاق نمی‌افتد. به دلیل اینکه روغن نشت‌بند جزء مایعات زود تبخیر نیست، اگر درون پمپ نشت کند مایع پمپ را آلوده نمی‌کند. در بعضی مواقع از روغن روان‌کاری به جای روغن نشت‌بند در پمپ‌هایی که وظیفه آن‌ها حمل هیدروکربن است استفاده می‌شود.

طرز کار پمپ های چند مرحله ای :

ارسال سیال در پمپ‌های چندمرحله‌ای به‌صورت فزاینده می‌باشد. طرز کار سیستم پمپ چندمرحله‌ای بدین گونه است ابتدا در مرحله اول، سیال ورودی به دو بخش تقسیم شده و فشار آن افزایش می‌یابد. سپس سیال وارد مرحله بعدی شده و در آنجا هم تقسیم شده و فشار آن افزایش می‌یابد. این روند تا انتها و با توجه به مراحل پمپ ادامه می‌یابد تا اینکه در نهایت فشار سیال به فشار دلخواه برسد.

انواع پمپ هاسی چند مرحله ای :

پمپ‌های چندمرحله‌ای درانواع مختلفی ساخته می‌شوند. این پمپ‌ها هم بصورت ثابت و هم بصورت قابل حمل‌ونقل (پرتابل) وجود دارند. این پمپ‌ها در پروژه‌های ساختمانی و صنعتی کاربرد زیادی دارند و توسط شرکت‌ها و پیمانکاران به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کاربرد پمپ های چند مرحله‌ای :

متداول‌ترین کاربرد پمپ چندمرحله‌ای ثابت، استفاده در چاه‌های آب به‌منظور استخراج و تامین آب است. از این پمپ‌ها در تامین ماده مبرد برای خنک کردن ابزار و تجهیزات گوناگون نیز استفاده می‌شود. همچنین، چنانچه در مصارف صنعتی و خانگی به آب پرحجم و پرفشار نیاز باشد می‌توان از پمپ‌های چند مرحله‌ای استفاده نمود.

                                                                                                    

 

 

 

 

بیشتر

پمپ سانتریفیوژ چند مرحله ای (طبقاتی)