هیچ محصولی وجود ندارد
کاتالوگ
ساماندهی فروشگاه های اینترنتی
پمپ های دیافراگمی موتوری از دو استایل کاملا جدا طراحی شده است. و قابلیت این را دارد که نیرویی معادل 60تا100psi را تولید کند.این پمپ به صورت کاملا دقیق و با برنامه ریزی روشن و خاموش می شود و دارای سویچ نیرو ثابت می باشد. این نوع پمپ دیافراگمی بسیار معروف است وطریقه برنامه ریزی این پمپ بستگی به تنظمیات آن دارد.
مدل دیگر این پمپ گذرگاهی یا بای پس می باشد. درصورتی از جریان جلوگیری می کند که دریچه و هر جایی ک پمپ بر خلاف نیروی داخل سیستم که کار می کند بسته باشد.دمای سیال در این پمپ به شدت بالا رفته و سبب می شود که اجزای داخلی آن آسیب برسد.
یک پمپ جابه جایی مثبت است که از ترکیب حرکات رفت و برگشتی است سکه تحت عنوان پمپ غشایی نیز شناخته می شود. از یک ترکیب حرکات رفت و برگشت یک دیافراگم ترموپلاستیکی،لاستیکی،و یا تفلونی و شیر های یک طرفه در دو طرف پمپ برای پمپاژ مایعات نیز استفاده می کند. حرکات رفت و برگشت پمپ دیافراگم مثل حرکات رفت و برگشت پیستون در پمپ های پیستونی می باشد . و تاثیرات مشابهی بر روی آن ها دارد.
تغییر اندازه ثابت دیافراگم مسئول ورود مایعات به پمپ و بازگشت متعاقب آن از بخش خروجی پمپ می باشد. وقتی که حجم محفظه افزایش پیدا می کند فشار کاهش یافته و مایع به داخل محفظه ورود پیدا می کند. زمانی حجم محفظه کاهش پیدا می کند که دیافراگرام به سمت جلو حرکت می کند. و این امر باعث می شود که سیالی که قبلا درون پمپ کشیده بود با فشار از آن خارج می شود.
این پمپ ها براساس عامل محرکه شان به چندین گروه تقسیم می شوند این گروه ه به صورت زیر است :
v پمپ دیافراگمی بادی کوچک
v پمپ دیافراگمی موتوری
v پمپ دیافراگمی بادی
v پمپ دیافراگمی هیدروسلولی
v پمپ دیافراگمی سلنوئیدی
v پمپاژ مایعات با وجود حباب های هوا
v انتقال دو سیال به صورت همزمان
v انتقال اسید و مواد خورنده
v جابجایی نوشیدنی ها و مواد خوراکی
v پمپاژ سیالات سمی و خطرناک
v انتقال مایعات اشتعال زا و حلال ها
v جابجایی ماییعات حاوی مواد جامد
v انتقال مایعات غلیظ با ویسکوزیته بالا
پمپ های دیافراگمی وقتی انتخاب می شوند که مخاطب به پمپی نیاز داشته باشد که امکان خشک کار کردن را داشته باشد یا به عبارتی دیگر در مواردی که مایع و هوا در حال پمپ شدن امکان کنترل نداشته باشد. پمپ دیافراگمی به آسانی وارد حالت استند بای یا آماده به عمل می شود. هرگونه پمپ نوع چرخشی یا سانتریفیوژ ، اگر بدون وجود مایع کار کند ، منجر به خرابی پمپ و یا حتی آسیب به تجهیزات و پرسنل می شود.
پمپ های دیافراگمی پنوماتیک در صورت نیاز به انتقال مواد شیمیایی سمی، قابل اشتعال ، اسیدی یا قلیایی یا دوغ آب انتخاب می شوند. طراحی پمپ دیافراگمی بی صدا شخص را قادر می سازد تا با خیال راحت و ساده مایعات دشوار را پمپ کند و یا انتقال دهد.
پمپ های دیافراگمی پنوماتیک در صورت نیازمندی به اتوماسیون ساده، کم هزینه و ایمن، برای انتخاب مناسب هستند. هنگامی که شیر خروجی پمپ دیافراگمی را بسته شودو پمپ به راحتی متوقف می شود ، سوپاپ را باز کنید و پمپ به انتقال مایعات ادامه می دهد. همچنین می توان به سادگی خوراک پنوماتیک به موتور هوای پمپ را بست و پمپ متوقف شود، سوپاپ را باز کرد و پمپ به کار خود ادامه می دهد. این یکی از ساده ترین انواع پمپ ها برای اتوماسیون و ادغام در یک فرآیند است.
پمپ های دیافراگمی پنوماتیک همچنین در مکانی که قرار است این فرایند توسط یک تکنسین غیر ماهر یا نیمه ماهر انجام شود ، بسیار محبوب است. تجهیزات، جنبه ایمنی کارکنان ، فرایندها و محیط زیست عوامل اصلی در انتخاب این نمونه فناوری پمپ است. از آنجا که پمپ دیافراگمی فاقد سیل مکانیکی می باشد، حتی در صورت خارج شدن مایع برای پمپ یا هنگامی که یک عملگر دریچه تخلیه به اشتباه خطا می کند ، نشتی اتفاق نمی افتد. برنامه های آب گیری معدن یا سایت ساخت و ساز نمونه های اصلی برای این نوع طراحی پمپ ها هستند.
مکان های ضد انفجاری یا برنامه های کاربردی که سیستم پمپ برای انتقال مایعات قابل اشتعال لازم است ، باعث می شود پمپ دیافراگمی Air Operated Diaphragm Pump با هوای ذاتی ایمن به یک فناوری منحصر به فرد تبدیل شود.
نخستین گام برای انتخاب پمپ دیافراگمی چیست؟
خریدار پمپ دیافراگمی باید از مایعاتی که پمپ برای تولید شده است استفاده کند. تا عمر طولانی تری داشته باشد. انتخاب نادرست مواد منجر به تعمیرات با هزینه بالا، خرابی و حتی ممکن است مشکلات ایمنی برای اپراتور بوجود بیاورد.
کاربرد پمپ دیافراگمی در صنایع شیمی :
پمپاژ نفت خام، پمپاژ روغن، پمپاژ رسوبات تخلیه کف مخازن، پمپاژ تخلیه تانکرها و مخازن
پمپاژ رنگ ها، پمپاژ رزین ها، پمپاژ حلال ها، پمپاژ اسیدها، پمپاژ پودرها
صنایع نفت و گاز و پتروشیمی
صنایع رنگ سازی
پمپاژ اسلاری سرامیک و کاشی، پمپاژ لجن سیلیس
صنایع کاشی و سرامیک
پمپاژ میوه های برش خورده، پمپاژ شربت ها، پمپاژ سس، پمپاژ روغن های خوراکی
صنایع غذایی
پمپاژ مواد خورنده، پمپاژ اسیدها ، پمپاژ بازها ، پمپاژ حلال ها ، پمپاژ سیال یا پمپاژ گاز سمی، پمپاژ الکل ها
v تعمیرات و نگهداری و حمل آسان
v ضد انفجار
v قابلیت خودمکشی خوب (self-priming)
v ضد انفجار
v تعمیرات و نگهداری و حمل آسان
اولین بار پمپ پریستالتیک توسط شخصی به نام یوجین آلن 1881 اختراع شد. این پمپ جزء پمپ های مثبت محسوب می شود. و طبیعتا با اسم پمپ غلطکی یادوزینگ پمپ شناخنه می شوند. در پمپ های پریستالتیک مایع بوسیله حرکت غلطک بر روی یک لوله انعطاف پذیر درداخل لوله جا به جا می شود. جتس تیوب استفاده شده به طور معمول از جنس سیلیکون یا PVC می باشد. در این پمپ ها دبی پمپ شده با سرعت چرخش موتور رابطه مستقیم دارد. در واقع هرچه سرعت موتور بیشتر باشد ، دبی پمپ نیز افزایش می یابد.
ü عدم برخورد مایع پمپ شونده به اجزا پمپ: به همین خاطر مایعات خورنده (مثل اسیدها و بازها) را میتوانند بدون هیچ آسیبی پمپ کرد.
ü امکان تنظیم دبی پمپ بصورت بسیار دقیق (بر خلاف سایر پمپ ها)
ü در پمپ های پریستالتیک میزان استهلاک بسیار کم می باشد، زیرا مایع تنها با جداره درونی لوله در تماس است و نیاز به استفاده ازآب بند، پکینگ و یا اورینگ نمی باشد.
ü تعمیر و نگهداری آسان و کم هزینه
ü عدم آسیب به بافت و ذرات مواد پمپ شونده
ü امکان تزریق پیوسته و یکنواخت
درایور پمپ پریستالتیک :به کلیه ی موتور دستگاه، ورودی ها و خروجی ها ، سیستم کنترل دور موتور،نمایشگر و جعبه نگه دارنده آن ها درایور پمپ پریستالتیک گفته می شود.
شلنگ منعطف : شلنگ منعطف که غالبا از جنس سیلیکون است به خاطر خاصیت فیزیکی، امکان انحنا به داخل توسط غلطک های هد و بازگشت به حالت اولیه پس از عبور هر غلطک را دارا می باشد.
هد پمپ : به قسمت چرخنده پمپ، هد پمپ گفته می شود. به شفت موتور دستگاه متصل است و دارای چند عدد غلطک می باشد که با ایجاد فشار روی بدنه بیرونی شلنگ ، داخل شلنگ ایجاد خلاء می نماید و باعث جابجا شدن مایع از یک سر شلنگ به سر دیگر آن می شود.
محدوده دبی کاری پمپ های پریستالتیک (دوزینگ پمپ) به خاطرمصارف آزمایشگاهی و تحقیقاتی از 0.0001 میلی لیتر بر دقیقه تا 1500 میلی لیتر بر دقیقه و برای مصارف صنعتی از 1500 میلی لیتر بر ساعت تا 50 مترمکعب بر ساعت متغیر می باشد.
از مهمم ترین کاربرد های پمپ پریستالتیک می توان به وارده ذیل اره کرد :
تزریق دارو به دام،فیلتراسیون، تنظیم phاستخر ماهی، افزودن خوراک به استخر، انتقال مواد شوینده،انتقال مواد شوینده،انتقال خون و فرآوردهای خونی،دیالیز،سیرکوالاسیون سیالات آزمایشگاهی
به غیر از پمپ های پریستالتیک از پرکاربردترین پمپ های مورد استفاده جهت پمپ سیالات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
پمپ های پیستونی
پمپ های دیافراگمی
پمپ های پریستالتیک
پمپ های اسکرو
پمپ های پره ای
جنس لوله
جنس بدنه پمپ
فشار ماکزیمم پمپ
میزان مصرف برق پمپ
امکان تمیز کردن لوله پمپ
میزان توانایی پمپ در کارکرد پیوسته
بازه و رنج دبی پمپ پریستالتیک
دقت پمپ پریستالتیک
امکان یا عدم امکان پمپ در هر دو جهت
پمپ اسکرو نوعی پمپ چرخشی است که به پیچ هایی مجهز است ک روی یک دیگر مش می شوند. و داخل یک سیلندر یا حفره استوانه می چرخند. مایع از طرف مکش پمپ وارد می شود. و به طور خطی در امتداد این پیچ های درهم شبکه ای به طرف تخلیه پمپ در حرکت است . فاصله بین لاینر و پیچ بیار کم است. به این خاطر سیال هنگام حرکت از طریق پمپ از، فشار بهره می برد.
پمپ های اسکرو در انواع گوناگونی از طراحی در دسترس هستند. در زیر توضیحات کوتاهی از رایج ترین انواع گرد آوری شده است:
ü پمپ اسکرو یک پیچی
ü پمپ اسکرو دو پیچی
ü پمپ اسکرو سه پیچی
ü پمپ اسکرو چهار پیچی
ü پمپ اسکرو پنج پیچی
پمپ یک پیچی اشاره به پمپ های پیشرونده حفره دارد.که بعضی وقتا به اسم پمپ های pc یا worm pup نامیده می شود. به طور معمول در خانواده پمپ ها اسکرو آنچنان مورد توجه قرار نمی گیرد به این خاطر موتور مورد استفاده در این پمپ ها مانند یک پیچ معمولی شکل نیست بلکه یک شافت گرد پیچ خوده است . پمپ اسکرو دارای یک شافت است که به شکل پیچ مقداری پیچ خورده است و در یک فضای پمپاژ که ترجیها داری لاستیک است قرار دارد.
این پمپ پیچی به عنوان پمپ دوقلو نیز شناخته می شود،متداول ترین نوع برای کاربرد های نیرومند از جمله خط لوله انتقال نفت سنگین است.یکی از پیچ ها از منبع تغذیه هدایت می شود. و برای چرخاندن پیچ دوم به طور معمول چرخ دندهای زمانی در نظر گرفته شده اند.
این پمپ که به پمپ های پیچی سه گانه شناخته می شود به طور معمول برای کاربرد های کوچک مثل سیستم های روانکاری به کار می رود.یکی از پیچ ها که از منبع تغذیه هدایت می شود،که سپس دو پیچ دیگر را بدون هیچ استفاده ای از چرخ دنده های زمانی ،دور آن را می چرخاند.
این پمپ در اصل همان پمپ دو پیچ است اما با دو پیچ در هر روتور،هر کدام در سمت مخالف قرار دارند.این پمپ چهار پیچ مایع را درپورت مکش ،مکش می کند،پس به اندازه تقسیم می شود و به هر دو انتهای پمپ هدایت می شود. دوجریان سیال از راه پمپ به طرف وسط جریان می یابدو قبل از خروج از درگاه تخیله دوباره به هم می رسند.مثل پمپ پیچی دوقلو ،پمپ چهارپیچ،حاوی چرخ دنده های زمان بندی برای حرکت روتور دوم است. پمپ چهار پیچی اسکرو بیشتر در برنامه های چند فازو همچنین خطوط انتقال روغن به کاربرده می شود .
این دوزینگ پمپ پنج پیچی،در درجه اول مثل پمپ پیچ سه گانه است. اما با پنج به جای سه پیچ ،مثل پمپ سه پیچ، پمپ پنج پیچ را یک روتور حرکت دهنده می باشد که همه پیچ های دیگر را هدایت می کند.پمپ پنج پیچی بیشتر در روغن های روان کننده یا کاربرد های هیدرولیکی استفاده می شود.
بعضی اوقات پمپ های پیچ گاهی به عنوان مکش منفرد یا دو مکش تعییین می شوند. پمپ هایی پیچی دو مک در مقابل پمپ های پیچی تک مکش است که مایعات را اطز یک سمت پمپ اد کرده و از سمت دیگر تخلیه می کند.پمپ های چهار پیچی شامل طراحی دو مکش است که جربان مکش را به دو انتهای تقسیم کرده و به طرف تخلیه در مرکز حرکت می دهد.
از انواع جابه جایی مثبت می توان به پمپ اسکرو اشاره کرد.این امر به این معنی است که با جابه جایی مداوم ناحیه ای که مایعات اشغال می کند،سیال را حرکت می دهد.پیچ ها درون یک بوش قرار می گیرد و به هنگام چرخیدن پیچ ها و بین مش، از راه پمپ و از تخلیه مجبور می شود.
از آن جایی که بین پیچ و لاینر ها نیازمند به فاصله می باشد. هر مایعی که از قبل پمپ شده باشد می تواند به عقب درون پمپ، در منطقه ای که فشار کمتر است بپیچد.
پمپ های اسکرو در صنایع گوناگون از جمله : معلدن نفت و گاز،کارخانه جات اهمیت و کاربرد فروانی دارند. اغلب این کاربرد ها با مایعات با ویسکوزیته بالا مثل روغن یا مایع یا آسفالت یا ایع چند فاز سروکار دارند، به این صورت که بخار ومایعات در جریان سیال باهم ترکیب می شوند.چند مثال از پمپ های پیچی به صورت زیر می باشد.
بدنه پمپ از چدن ، محور محرک و درایو از جنس فولاد، آب بند شفت از جنس سیلیسیم کاربید ، الاستومرهای ویتون ،برای هدایت سیالات خورنده ، یک ترکیب مخصوص در دسترس قرار می گیرد.
4200 I/min; 250 m³/h تا حداکثر : ) ویسکوزیته دما : چدن حداکثر تا C°180 فولاد حداکثر تا C°260
دبی ( ظرفیت ( هد ارتفاع : ) حداکثر تا bar 60 2 – 100 °E (11.8-760cSt)
دوزینگ پمپ الکترو موتور دار دیافراگمی سری AD حداکثرمقدارجریان :123 لیتردرساعت (ورژن 50 هرتز)حداکثر فشارعملیاتی 14 بار
دوزینگ پمپ دیافراگمی الکتروموتوردارBDحداکثر مقدار جریان :535 لیتردرساعت (ورژن 50 هرتز)حداکثر فشار عملیاتی: 12 بارتک یا سه فازقابل ارائه با موتور ATEX
Nدوزینگ پمپ اتاترون پیستونیAP حداکثر مقدارجریان :190 لیتر در ساعت (ورژن 50 هرتز)حداکثر فشار: 20 بارتک یا سه فاز قابل ارائه با موتورATEX
حداکثر مقدار جریان :1027 لیتر در ساعت (50 هرتز)حداکثر فشار: 25 بارالکترو موتور تک یا سه فاز قابل ارائه با موتور ATEX
دوزینگ پمپ پریستالتیک(غلطکی)دبی 0.5 تا 6 لیتر بر ساعتحداکثر فشار1 باردوزینگ پمپ پریستالتیک نرمال دارای پوششی با مقاومت و استحکام عالی دربرابر گسستگی و پارگیقابلیت ارائه ی تیوب هد پمپ در دوجنس سیلیکون و سنتوپرن
دوزینگ پمپ پریستالتیک (غلطکی) سری B با مقدار جریان ثابت یا قابل تنظیم فشار خروجیحداکثر 12 لیتر بر ساعت حداکثر فشار3 بار
دوزینگ پمپ پریستالتیک سری BHدبی 100لیتر بر ساعتفشار 1.5بارمقدار جریان قابل تنظیم
دوزینگ پمپ پریستالتیک سری KRONOS آبدهی از 0.002 تا 25 لیتر بر ساعت فشار0.1 تا 3 بار
دوزینگ پمپ سکو سری SPRING PS2 دوزینگ پیستون شناور و دیافراگم مکانیکی آبدهی از40 تا 1000 لیتر بر ساعت حداکثر فشار20 بار
دوزینگ پمپ سری MS1 آبدهی از5.5 تا 1200 لیتر بر ساعت حداکثر فشار16 بار
دوزینگ پمپ سری MSV آبدهی از10 تا 120 لیتر بر ساعت
دوزینگ پمپ سری SPRING PS2 HPپیستون شناور و دیافراگم مکانیکی آبدهی از0.25 تا 10 لیتر بر ساعت با فشار100 بار