نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi
دوزینگ پمپ موتوری دیافراگمی

درباره ی پمپ های دیافراگمی موتوری چه می دانید ؟

پمپ های دیافراگمی موتوری از دو استایل کاملا جدا طراحی شده است. و قابلیت این را دارد که نیرویی معادل 60تا100psi را تولید کند.این پمپ به صورت کاملا دقیق و با برنامه ریزی روشن و خاموش می شود و دارای سویچ نیرو ثابت می باشد. این نوع پمپ دیافراگمی بسیار معروف است وطریقه برنامه ریزی این پمپ بستگی به تنظم...

درباره ی پمپ های دیافراگمی موتوری چه می دانید ؟

پمپ های دیافراگمی موتوری از دو استایل کاملا جدا طراحی شده است. و قابلیت این را دارد که نیرویی معادل 60تا100psi را تولید کند.این پمپ به صورت کاملا دقیق و با برنامه ریزی روشن و خاموش می شود و دارای سویچ نیرو ثابت می باشد. این نوع پمپ دیافراگمی بسیار معروف است وطریقه برنامه ریزی این پمپ بستگی به تنظمیات آن دارد.

مدل دیگر این پمپ گذرگاهی یا بای پس می باشد. درصورتی از جریان جلوگیری می کند که دریچه و هر جایی ک پمپ بر خلاف نیروی داخل سیستم که کار می کند بسته باشد.دمای سیال در این پمپ به شدت بالا رفته و سبب می شود که اجزای داخلی آن آسیب برسد.

پمپ دیافراگمی چیست ؟

یک پمپ جابه جایی مثبت است که از ترکیب حرکات رفت و برگشتی است سکه تحت عنوان پمپ غشایی نیز شناخته می شود. از یک ترکیب حرکات رفت و برگشت  یک دیافراگم ترموپلاستیکی،لاستیکی،و یا تفلونی و شیر های یک طرفه در دو طرف پمپ برای پمپاژ مایعات نیز استفاده می کند. حرکات رفت و برگشت پمپ دیافراگم مثل حرکات رفت و برگشت پیستون در پمپ های پیستونی می باشد . و تاثیرات مشابهی بر روی آن ها دارد.

تغییر اندازه ثابت دیافراگم مسئول ورود مایعات به پمپ و بازگشت متعاقب آن از بخش خروجی پمپ می باشد. وقتی که حجم محفظه افزایش پیدا می کند فشار کاهش یافته و مایع به داخل محفظه ورود پیدا می کند. زمانی حجم محفظه کاهش پیدا می کند که دیافراگرام به سمت جلو حرکت می کند. و این امر باعث می شود که سیالی که قبلا درون پمپ کشیده بود با فشار از آن خارج می شود.

انواع پمپ دیافراگمی  :

این پمپ ها براساس عامل محرکه شان  به چندین گروه تقسیم می شوند این گروه ه به صورت زیر است :

v      پمپ دیافراگمی بادی کوچک

v      پمپ دیافراگمی موتوری

v      پمپ دیافراگمی بادی

v      پمپ دیافراگمی هیدروسلولی

v      پمپ دیافراگمی سلنوئیدی

کاربرد پمپ های  دیافراگمی در صنعت :

v      پمپاژ مایعات با وجود حباب های هوا

v      انتقال دو سیال به صورت همزمان

v      انتقال اسید و مواد خورنده

v      جابجایی نوشیدنی ها و مواد خوراکی

v      پمپاژ سیالات سمی و خطرناک

v      انتقال مایعات اشتعال زا و حلال ها

v      جابجایی ماییعات حاوی مواد جامد

v      انتقال مایعات غلیظ با ویسکوزیته بالا

معیار انتخاب یک پمپ دیافراگمی :

پمپ های دیافراگمی وقتی انتخاب می شوند که مخاطب به پمپی نیاز داشته باشد که امکان خشک کار کردن را داشته باشد یا به عبارتی دیگر در مواردی که مایع و هوا در حال پمپ شدن امکان کنترل نداشته باشد. پمپ دیافراگمی به آسانی وارد حالت استند بای یا آماده به عمل می شود. هرگونه پمپ نوع چرخشی یا سانتریفیوژ ، اگر بدون وجود مایع کار کند ، منجر به خرابی پمپ و یا حتی آسیب به تجهیزات و پرسنل می شود.

پمپ های دیافراگمی پنوماتیک در صورت نیاز به انتقال مواد شیمیایی سمی، قابل اشتعال ، اسیدی یا قلیایی یا دوغ آب انتخاب می شوند. طراحی پمپ دیافراگمی بی صدا شخص را قادر می سازد تا با خیال راحت و ساده مایعات دشوار را پمپ کند و یا انتقال دهد.

 

 

پمپ های دیافراگمی پنوماتیک در صورت نیازمندی به اتوماسیون ساده، کم هزینه و ایمن، برای انتخاب مناسب هستند. هنگامی که شیر خروجی پمپ دیافراگمی را بسته شودو پمپ به راحتی متوقف می شود ، سوپاپ را باز کنید و پمپ به انتقال مایعات ادامه می دهد. همچنین می توان به سادگی خوراک پنوماتیک به موتور هوای پمپ را بست و پمپ متوقف شود، سوپاپ را باز کرد و پمپ به کار خود ادامه می دهد. این یکی از ساده ترین انواع پمپ ها برای اتوماسیون و ادغام در یک فرآیند است.

پمپ های دیافراگمی پنوماتیک همچنین در مکانی که قرار است این فرایند توسط یک تکنسین غیر ماهر یا نیمه ماهر انجام شود ، بسیار محبوب است. تجهیزات، جنبه ایمنی کارکنان ، فرایندها و محیط زیست عوامل اصلی در انتخاب این نمونه فناوری پمپ است. از آنجا که پمپ دیافراگمی فاقد سیل مکانیکی می باشد، حتی در صورت خارج شدن مایع برای پمپ یا هنگامی که یک عملگر دریچه تخلیه به اشتباه خطا می کند ، نشتی اتفاق نمی افتد. برنامه های آب گیری معدن یا سایت ساخت و ساز نمونه های اصلی برای این نوع طراحی پمپ ها هستند.

مکان های ضد انفجاری یا برنامه های کاربردی که سیستم پمپ برای انتقال مایعات قابل اشتعال لازم است ، باعث می شود پمپ دیافراگمی Air Operated Diaphragm Pump با هوای ذاتی ایمن به یک فناوری منحصر به فرد تبدیل شود.

نخستین گام برای انتخاب پمپ دیافراگمی چیست؟
خریدار پمپ دیافراگمی باید از مایعاتی که پمپ برای تولید شده است استفاده کند. تا عمر طولانی تری داشته باشد. انتخاب نادرست مواد منجر به تعمیرات   با هزینه بالا، خرابی و حتی ممکن است مشکلات ایمنی برای اپراتور بوجود بیاورد.

 

کاربرد پمپ دیافراگمی در صنایع شیمی :

پمپاژ نفت خام، پمپاژ روغن، پمپاژ رسوبات تخلیه کف مخازن، پمپاژ تخلیه تانکرها و مخازن

پمپاژ رنگ ها، پمپاژ رزین ها، پمپاژ حلال ها، پمپاژ اسیدها، پمپاژ پودرها
صنایع نفت و گاز و پتروشیمی

صنایع رنگ سازی

پمپاژ اسلاری سرامیک و کاشی، پمپاژ لجن سیلیس

صنایع کاشی و سرامیک

پمپاژ میوه های برش خورده، پمپاژ شربت ها، پمپاژ سس، پمپاژ روغن های خوراکی

صنایع غذایی

پمپاژ مواد خورنده، پمپاژ اسیدها ، پمپاژ بازها ، پمپاژ حلال ها ، پمپاژ سیال یا پمپاژ گاز سمی، پمپاژ الکل ها

 بعضی از مایعات و سیالات که با پمپ های دیافراگمی قابل پمپاژ هست :

v      تعمیرات و نگهداری و حمل آسان

v      ضد انفجار

v      قابلیت خودمکشی خوب (self-priming)

v      ضد انفجار

v      تعمیرات و نگهداری و حمل آسان

 

 

بیشتر

دوزینگ پمپ موتوری دیافراگمی