هیچ محصولی وجود ندارد
کاتالوگ
ساماندهی فروشگاه های اینترنتی
در این جا تمامی پمپ ها بر اساس تکنولوژی پمپاژ پیدا کنید.
شامل پمپ های صنعتی ، کشاورزی ، ساختمانی ، خانگی :
الکترو پمپ ، پمپ تک، پمپ مواد شیمیایی !
برای جا به جایی و انتقال اواع مایعات که با افزایش فشار، باعث جابه جایی مایعات به ارتفاعات بالاتر یا حتی پایین تر از دستگاهی به اسم پمپ یا تلمبه استاده می کنند. در صنایع مختلف پمپ ها کاربرد فراوانی دارد.
به عبارتی دیگر، پمپ انرژی مکانیکی را از یک منبع خارجی مانند موتور گرفته و به سیال مایعی که در حال عبور از آن است منتقل می کند. سرانجام انرژی سیال پس از خارج شدن از پمپ افزایش می یابد. از پمپ ها برای انتقال و یا جابجایی سیال از یک نقطه به نقطه دیگر در یک سیستم لوله کشی و یا هیدرولیک استفاده می شود پمپ ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام کاربرد خاصی دارند.
در ادامه، یک سری از واژه های فنی و کلیدی را که در صنعت تولید پمپ کاربرد اساسی دارند، به همراه معانی آنها مورد بررسی قرار خواهیم داد. تمامی اندازه ها و واحدهای اندازه گیری به شکل فنی بیان شده اند.
میزان عبور سیال از یک مقطع در واحد زمان تعریفی از دبی می باشد و معمولا آن را با Q نمایش می دهند. اندازه گیری دبی به صورت عمده و بر اساس دو دسته واحد اندازه گیری صورت می پذیرد:
به عبارت دیگر به مقدار سیال یا مایعی که در واحد مشخصی از زمان از نقطه ای ویژه مانند خروجی پمپ و یا سطح مقطع لوله عبور کرده و خارج می شود، دبی گفته می شود که می تواند بر حسب لیتر بر دقیقه، لیتر بر ثانیه و یا متر مکعب در هر ساعت محاسبه شود. قابل ذکر است که بین مقدار سیال عبوری از لوله و مقدار الکتریسیته عبوری از یک سیم تناسب مشابهی وجود دارد بدین ترتیب که مقدار هد هیدرولیکی برابر با مقدار ولتاژ و انرژی پتانسیل الکتریکی بوده و مقدار جریان هیدرولیکی نیز برابر با مقدار آمپر و جریان الکتریکی می باشد. همانطور که هر چه سیم انتقال جریان الکتریسیته نازک تر باشد، مقدار جریان عبوری از سیم کاهش می یابد با کاهش قطر و سطح مقطع لوله انتقال آب، مقدار دبی نیز کاهش می یابد. همانطور که جهت انتقال جریان الکتریسیته به کابل برق از طریق سیم نیاز به اختلاف ولتاژ داریم، برای انتقال سیال در لوله نیز باید هد مخصوصی را تعریف کرد. تعیین اندازه هد یکسان در دو سمت یک لوله افقی سبب می شود سیال داخل لوله هیچ گونه جریانی نداشته باشد به این خاطرکه همانطور که کابل برق در برابر عبور جریان الکتریسیته از خود مقاومت نشان می دهد.
مقدار فشار یعنی مقدار فشار وارد شده بر روی هر واحد از سطح زمین (برای مثال Kg/cm2) و باید دقت داشت که با مقدار ارتفاع اشتباه نشود. در صورت پمپاژ مایعات، مقدار فشاری که مایع بر روی سطح زمین وارد می کند برابر است با حاصلضرب مقدار ارتفاع پمپاژ در وزن خاص مایع پمپاژ شونده. به همین خاطر حجم چندین کیلومتر هوا بر روی سطح زمین، بر روی سطح دریا تنها فشاری برابر با یک Kg/cm2 تولید می کند یعنی فشاری نزدیک به تقریباً یک اتمسفر. ولی همین مقدار حجم از مایع فشاری برابر با 700 الی 800 برابر فشار هوا تولید می کند. زیرا وزن خاص مایع 700 الی 800 برابر از وزن هوا بیشتر است. به خاطر داشته باشید که مقدار فشار آب با ارتفاع 10 متر، چیزی نزدیک به یک Kg/cm2 می باشد.
پمپ دیافراگمی دستی
پمپ دیافراگمی الکتریکی
پمپ دیافراگمی پنوماتیکی یا بادی
پمپ دیافراگمی پنوماتیک بشکه کش با هوای فشرده عمل می کند و دارای قابلیت مکش بالا می باشد و سرانجام جهت پمپاژ انواع سیال مورد استفاده قرار می گیرد.
الکتروموتور سیستمی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند.عکس این عمل یعنی تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی توسط یک ژنراتور الکتریکی صورت می گیرد.
در الکتروموتورهای معمولی، از راه تعامل بین میدان مغناطیسی الکتروموتور و سیم پیچ جریان ، نیرو در داخل موتور تولید می شود.
شما می توانید انواع الکتروموتور را در اطراف خودتان ببینید. به عنوان مثال نزدیک ترین آن ها، الکتروموتور موجود در کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ است که دارای دو الکتروموتور می باشد. یکی از آن ها وظیفه چرخش هارد دیسک را برعهده دارد و دیگری برای تهویه و ایجاد جریان هوا در کامپیوتر نصب شده است. همچنین در آشپزخانه هم می توانید نمونه های دیگری از الکتروموتور را مشاهده کنید. نظیر الکتروموتور ماشین لباسشویی یا الکتروموتور هود آشپزخانه.
الکتروموتور انواع گوناگونی دارد که بستگی به نوع کاربرد آن در صنایع مختلف استفاده می گردد. از انواع الکتروموتور ها می توان به نوع تک فاز یا الکتروموتور سه فاز اشاره کرد که هر کدام از دسته های نامبرده در دوره های متفاوت و توان های مختلف تولید می شوند. الکتروموتور ها بر اساس جنس بدنه و آلیاژ بکار رفته در ساخت آن ها نیز به دو دسته ی الکتروموتور های چدنی و الکتروموتور های آلومینیومی تقسیم می شوند.
در صنایع مختلف از انواع زیادی الکتروموتور یا موتور الکتریکی استفاده می شود، مانند صنعت خودرو سازی یا صنعت کشتی رانی که از الکتروموتور هایی با سایز بزرگ استفاده می کنند.
می توان الکتروموتور را مهم ترین اختراع بشر دانست. چرا که صنایع زیادی وابسته به این محصول بوده و در دهه های نه چندان دور شاهد تولید انواع مختلفی از الکتروموتور در سایزها و کاربرد های گوناگون بوده ایم. از برندهای معروف آن ها می توان به الکتروموتور زیمنس ، الکتروموتور vemat و الکتروموتور ABB و برند ایرانی الکتروموتور موتوژن اشاره کرد.
حداکثر ظرفیت 440 مترمکعب بر ساعت حداکثر ارتفاع 424 متر توان موتور از 0.25 تا 355 کیلووات
ظرفیت 650 مترمکعب بر ساعت حداکثر ارتفاع660متر توان موتور از 5.5 تا 350 کیلووات
ظرفیت 650 مترمکعب بر ساعت حداکثر ارتفاع 700 متر توان موتور از5.5 تا 350 کیلووات
ظرفیت 1650 مترمکعب بر ساعت حداکثر ارتفاع 96 متر توان موتور از 0.55 تا 372 کیلووات
پمپ سانتریفوژ کوپل با فلنچظرفیت 380 مترمکعب بر ساعت حداکثر ارتفاع94 متر توان موتور از 0.25 تا 75 کیلووات
دوزینگ پمپ سلنوئیدی سری TEKNA آبدهی از 0.4 تا 110 لیتر بر ساعت حداکثر فشار20 بار
دوزینگ پمپ تزریق سلنوئیدی سری TEKBA آبدهی از 2.5 تا 110 لیتر بر ساعت حداکثر فشار20 بار
دوزینگ پمپ تزریق سلنوئیدی سری MAXIMA آبدهی از 0.4 تا 110 لیتر بر ساعت حداکثر فشار20 بار
پمپ خودهواگیر اتوماتیک مارکوئیس سری PAMحداکثر آبدهی3مترمکعب بر ساعت(50 لیتر بر دقیقه)حداکثر توان 0.5 اسب بخارحداکثر ارتفاع هد 45 متر
دوزینگ پمپ سری SPRING PS2 HPپیستون شناور و دیافراگم مکانیکی آبدهی از0.25 تا 10 لیتر بر ساعت با فشار100 بار
پمپ خودهواگیر مارکوئیس سری MQSحداکثر آبدهی 2.7 مترمکعب بر ساعت(45 لیتر بر دقیقه)حداکثر توان 0.75 کیلو وات(1 اسب بخار)حداکثر ارتفاع هد 53 متر
دوزینگ پمپ سلنوئیدی AMS MF ACحداکثر آبدهی 220 لیتر برساعت حداکثر فشار 10 بار